هیئت چهارده معصوم(ع) شهر اندیشه يكشنبه شبها ساعت20،با مداحی کربلایی محسن احمدی،زیارت عاشورا توسط مداحان عزیزی و قناعتی،انديشه،فاز4،محله1،خيابان بهستان،کوچه دوم،پلاك19. محفل سينه زنان سفينة النجاة
|
بي ترديد، اهل بيت امام حسين عليه السلام بهترين مبلغان عاشورا بودند آنان در کربلا حضور داشتند تا پيام عاشورا را به گوش جهانيان برسانند. کوفه مهیای حضور کاروان خروج کنندگان بود و کوفیان که کوچه ها و خیابان ها را آب و جارو کرده بودند دسته دسته و گروه گروه چشم به مبادی ورودی داشتند تا هر کدام در این جشن و شادمانی بزرگ سهیم باشند. به فرمان عبیدالله بن زیاد سر در ایوان دارالاماره را گچ تازه کشیدند. سپاه ابن زیاد! بر فردی که ضد حکومت شورش کرده بود غلبه یافت و نوع برخورد . بالاخره انتظار به پایان رسید. رئوس شهدا در حالی که بر نیزه ها قرار داشت، پیشاپیش قافله اسرا از طریق خیابان های اصلی منتهی به دارالاماره راه می پیمودند.
تبليغات اهل بيت در کوفه دشمن، پس از شهادت امام حسين عليه السلام ، اهلبيت را به همراه سرهاي شهدا به کوفه برد. حضرت زينب عليهاالسلام در سخناني پرشور مردم کوفه را به سختي سرزنش کرده، و امام حسين و يارانش را معرفي کردند؛ چون در اثر تبليغات گسترده يزیديان، عده زيادي نمي دانستد علل قيام امام چه بوده است. همچنين دشمن درصدد تحريف واقعيت هاي قيام حضرت بود. اما حضرت زينب با سخنان کوبنده، از اين تحريفات جلوگيري کرد. چنان که وقتي اسيران را به کاخ ابن زياد بردند او خطاب به حضرت زينب گفت: «آيا ديدي خدا با برادرت چه کرد؟» زينب عليهاالسلام پاسخ داد: چیزی جز زیبایی نديدم آنها به راهي رفتند که خدا مي خواست. آنان با شهادت به افتخاري که خواستند رسيدند؛ اما تو پسر ابن زياد! خود را آماده کن که خدا بين تو و آنان حکم خواهد کرد.
پيام آوران قيام کربلا هر قيام و نهضتي از دو بخش مبارزات و قيام مسلحانه يا غيرمسلحانه و از بخش رساندن پيام آن انقلاب و بيان آرمان ها و اهداف تشکيل مي شود. در بررسي قيام امام حسين عليه السلام اين دو بخش کاملاً محسوس است، قیام عاشورا مظهرِ، خون و شهادت و ايثار بود و بخش ديگر آن بعد از عاشورا و پرچمدار آن امام سجاد عليه السلام و زينب عليهاالسلام بودند که پيام انقلاب سرخ آن حضرت را به اطلاع مردم رساندند. بي شک اگر بازماندگان حضرت نبودند دشمنان اسلام با تبليغات گسترده خود قيام آن حضرت را در طول تاريخ لوث مي کردند. بازماندگان حضرت سيدالشهداء در دروان اسارت با افشاگري هاي آگاهانه اجازه چنين تحريف و خيانتي را به دشمنان امام حسين عليه السلام ندادند.
جنگ تبليغاتي بعد از واقعه عاشورا بازماندگان خاندان پيامبر از فرصت ديدار با مردم که به دليل اسارت و از اين شهر به آن شهر رفتن به دست آوردند، به بهترين وجه بهره برداري کردند. آنها با استفاده از اين فرصت، حقيقت قيام امام حسين عليهالسلام را به تصوير کشيدند و جنايت هاي عمال اموي را برملا کردند. اسرا به ويژه حضرت زينب عليهاالسلام و امام سجاد عليه السلام اولين تعقيب کننده راه و هدف حسين عليه السلام و فرمانده جنگ سرد و تبليغاتي برضد حکومت اموي بودند. در پرتو همين افشاگري ها بود که انقلاب حسيني در دل همه مردم شکوفا شد و موج تنفر از حکومت اموي به وجود آمد تا جايي که بستگان يزيد هم به لرزه و گريه افتادند، و همان يزدي که با ديدن اسرا خرسندي مي کرد ناچار شد براي انحراف افکار عمومي ابن زياد را مقصر قلمداد کند. ![]() نظرات شما عزیزان: بـــــــــــرچـسبهـــا: کوفه , مبلغان عاشورا , اهل بيت امام حسين عليه السلام , کربلا , پيام آن انقلاب , شهادت امام حسين عليه السلام , تبليغات اهل بيت در کوفه , پيام آوران قيام کربلا , جنگ تبليغاتي , [ چهار شنبه 26 / 9 / 1392
] [ 19:0 ] [ عليرضا ميرزايی ]
[ |
|
[ دانلود مداحی با صدای: کربلایی محسن احمدی ] [ danlod madahi : karbalaei mohsen ahmadi ] |